ajtó csere

Ajtó beépítés / bontás - beépítés

Ajtó beépítés során a régi ajtótok kiszerelésre kerül. Ezt követően beépítésre kerül az új tok. A maximális hőszigetelést az 6 légkamrás tokprofil biztosítja. A tok fixálását követően beakasztásra kerül az ajtószárny. A hőszigetelést az ajtószárny 4 légkamrája biztosítja. Az ajtószárny design eleme egy 24 mm-es, 1,5 mm vastagú díszpanel. Az ajtótok és az ajtószárny 3 ponton 3D állítható ajtópánttal kapcsolódik egymáshoz. A függőleges és vízszintes igazítást követően az ajtószárny kilincs felőli oldalát lapra zárjuk, így nem lesz hézagos, nem keletkezik rés a tok és a szárny között! A további hőszigetelést az alumínium küszöb biztosítja, amely szintén precízen beszerelésre kerül.

Az ajtószárny tartozéka az ajtókilincs, és a zárbetét, a biztonsági zárat pedig egy 5 ponton záródó kilincs működtetésű zárszerkezet fogja biztosítani. A zárhoz 3 db másolható kulcs áll rendelkezésre.

ablak csere

Ablak beépítés / bontás - beépítés

Ablak beépítés során a régi ablakkeret kiszerelésre kerül. Ezt követően beépítésre kerül az új keret, melynek paramétereit tekintve 2 lehetőség áll a rendelkezésére: 70 mm beépítési mélységű, vagy 85 mm beépítési mélységű 6 kamrás tok. A 6 légkamrás tokprofil, illetve speciális csatornákban elhelyezett EPDM tömítés biztosítja a maximális hőszigetelést.

Az ablak üvegét tekintve igény szerint lehet 2, illetve 3 rétegű. Az üvegbe kérhető arany elosztó díszítés igény szerinti mintázattal (felár ellenében).

Az ablak méretétől függően van lehetőség 1, 2, illetve 3 szárnyú ablak beszerelésére. A műanyag színét tekintve alapszín a fehér, azonban felár ellenében többféle színkombináció is kérhető, illetve a kívül – belül színes, csak kívül színes, csak belül színes kombinációk is kérhetők.

ablak csere, redőny felszerelés

Árnyékolástechnika

Redőnyök esetében többféle változatról beszélhetünk:

  • Hagyományos redőnyök: ebben az esetben a fenti doboz Lindab lemezből készül, a lemellák pedig műanyagból. A redőnyök keféslábbal kerülnek legyártásra, amely fel-le húzáskor hangtompító hatással bírnak.
  • Redex redőnyök: ebben az esetben a fenti doboz Lindab lemezből készül, a lemellák pedig műanyagból. A redőnyök keféslábbal kerülnek legyártásra, amely fel-le húzáskor hangtompító hatással bírnak. Ezen felül a lábak rejtettek.
  • Redex kombi redőnyök: Az előző Redex redőny paraméterek kiegészülnek a lehúzható szúnyogháló funkcióval.
  • Alumínium redőnyök: Mind a doboz, mind a redőny láb, mind a lamella alumíniumból készül.
  • Motoros redőnyök: Az alumínium dobozba kerül beépítésre a motor, többfunkciós távirányítóval vezérelhető, továbbá előre időzíthetők a funkciók, pl. villanykapcsolásra időzíthető redőnylehúzás, stb. A redőny minden eleme alumínium.
  • A redőnyök különböző színekben is megrendelhetők, azonban kizárólag az alumínium redőnyök esetében!
duplatokos szúnyogháló

Kiegészítők

Szúnyoghálóink:

  • fix műanyag keretes szúnyogháló,
  • fix alumínium keretes szúnyogháló,
  • mobil szúnyogháló: lehúzható szúnyogháló,
  • szúnyogháló ajtó: alumínium keretes, elhúzható, és nyitható kivitelben.

 

Könyöklő: ablakon belüli műanyag párkány rész. Szélessége a felmérés során kerül meghatározásra. A könyöklő mélysége 15 mm-től 50mm-es változatban kérhető.
Párkány: ablakon belüli műanyag párkány rész. Szélessége a felmérés során kerül meghatározásra. A párkány mélysége 15 mm-től 50mm-es változatban kérhető.